Usluge ne pružamo osobama mlađim od 18 godina

Agencija za poznanstva

Agencija za poznastva "Zajedno" omogućuje diskretno pronalaženje osoba iz Vaših snova. Ostvarite svoje snove i postanite sretna osoba. Neka Vaši suputnici postanu ljubav, sreća i smijeh. Na Vama je samo da nam opišete Vašu osobu i Vaše želje. Naša Agencija za poznanstva "Zajedno" omogućit će sve ostalo. Naš cilj i želja je da pomažemo u ostvarenju snova i fantazija naših klijenata.

To su razlozi zbog kojih nam je broj klijenata u stalnom porastu.

Ljudi nam se često obrate jer kažu kako teško nalaze partnera, da su usamljeni, da su sramežljivi, da su zauzeti raznim poslovnim obavezama i ne znaju gdje mogu upoznati osobe koje bi im odgovarale.

Ako je Vaša želja avantura, ostvarenje neke Vaše fantazije ili posebne sklonosti - slobodno nam se obratite kada god to iskustvo želite ponoviti.

Zašto ne bismo pomogli i Vama? Upoznajte Agenciju za poznanstva "Zajedno" i obratite se sa povjerenjem na brojeve telefona - 064 60 60 50 ili 064 65 65 05.

Posebna pogodnost za žene

Agencija za poznanstva "Zajedno" upisuje žene u svoju bazu kontakata potpuno BESPLATNO!

Želje ne moraju ostati pusti snovi ili fantazije

Agencija vrlo učinkovito pronalazi srodne duše već dugi niz godina. Ako još niti jednom niste probali - probajte sada. Nazovite naše telefone i uvjerite se da Vaša idelna osoba iz snova postoji, a mi ćemo ju pronaći za Vas. Agencija će učiniti sve da zadovolji sve Vaše potrebe.
  • Želite li ozbiljnu ili povremenu vezu?
  • Možda siguran brak u budućnosti?
  • Novo poznanstvo sa parovima?
  • Ili poznanstvno sa dominatnim damama? Možda sa robovima?
  • Tražite gay prijateljstva?

Sve o ćemu možete samo sanjati može Vam se ostvariti uz pomoć naše Agencije za poznanstva "Zajedno". Svi smo mi stvoreni da želimo više u životu, a i sami smo cilj tuđih žudnji!

Ovdje pogledajte profile osoba koji su samo djelić naš cjelokupne baze podataka dostupne putem telefona 064 60 60 50 ili 064 65 65 05.

Ako ste izgubili hrabrost - mi smo tu!

Ponekad je potrebno prisjetiti se kako je uopće moguće boriti se za nešto što želite ostvariti? Zato jer uvijek postoji mogućnost za Vaš novi početak. Pri tome nije presudno kada ste se točno umorili od samačkog života, već je samo važno skupiti - hrabrost. I tada sveponovno kreće! Zapamtite - važno je sebi dati novu priliku, novu šansu te tako obnoviti nadu u bolji život, a i ono što je najvažnije - vjeru u samoga sebe!

Educirani djelatnici Agencije za upoznavanje "Zajedno" nude Vam diskretan osobni pristup i, naravno, razgovor sa razumijevanjem za sve Vaše želje i probleme. Slobodno nas kontaktirajte sa punim povjerenjem.

Otvorite srce - život Vas zove!

Slobodno odbacite i najmanji detalj što Vas je sputavao do sada u životu. Učinite to odmah i otvorite srce novom poglavlju Vašeg života, nekoj novoj ljubavi, novoj osobi, novoj ženi, novom muškarcu, novom paru, novom poznanstvu, novoj vezi...  Vaš život Vas zove! Pruža Vam novu priliku, novo životno putovanje i novo zadovoljstvo u tome. Prestanite sanjati želje već počnite živjeti svoje snove!

Imajte povjerenja u sebe kao osobu. Čvrsto odlučite i preuzmite odgovornost za svoj život. I, za početak, hrabro zakoračite! Za sve moguće probleme na koje ćete naći kroz novi početak tu je Agencija za upoznavanje "Zajedno" koja Vam za nekoliko trenutaka odgovara na Vaš upit telefonom.


Mi smo otvoreni za Vaše sumnje. Izrazite ih i pomoći ćemo Vam da postanete potpuna osoba u društvu osobe koja Vas čini sretnima.

Traži se prijatelj

Traži se prijatelj

VSS, situirani muškarac, 45 god. traži kulturnog mladića za povremeno druženje. Umjetnik, otvoren i slobodan bi bio idealan. Ne srami se - javi se.

više profila...

Znatiželjna

Znatiželjna

Udata žena, 35 godina, Varaždin, traži ženu za druženje i avanturu, slati samo SMS-ove.

više profila...

Tonči iz Velike Gorice

Tonči iz Velike Gorice

Muškarac 53, VŠS, iz Velike Gorice traži nježnu i iskrenu ženu od 40-50 godina za ozbiljnu vezu.

više profila...

Žena, 35. god.

Žena, 35. god.

Crnka, ekonomistica iz Splita traži muškarca, situiranog, 30-50 godina za druženje, prijateljstvo i ljubav.

više profila...

Zabranjeno voće

Zabranjeno voće

Oženjeni muškarac iz Đakova traži mlađu ženu za povremeno druženje. Zvati između 10 i 14 h radnim danom.

više profila...

Prijateljstvo

Prijateljstvo

Rastavljena žena traži muškarca za međusobno prijateljstvo i podršku.

više profila...

Avanturist

Avanturist

Slobodan, situirani muškarac traži vitalnu ženu od 30-40 god. za zajedničke avanture

više profila...

Istranke - javite se

Istranke - javite se

Zgodna i vesela 29-godišnjakinja iz Istre želi se družiti i zabavljati u dužoj vezi s ozbiljnom djevojkom.

više profila...

Čisti provod

Čisti provod

Bračni par (ona 37 VŠS, on 42 SSS) traže bračni par za čisti provod. Može kod nas, može kod Vas. Zagrijmo se uz fino vino i ukusnu večeru i zabavimo do zore.

više profila...

Djevojka traži bračni par

Djevojka traži bračni par

Djevojka, 30, SSS, traži bračni par (30-50 god.) za dužu avanturu, razmjenu nježnosti i prvenstveno vrijeme provedeno u ugodnom druženju. Po mogućnosti iz područja Slavonije.

više profila...

Druženje

Druženje

Intrigantan gospodin, VŠS iz Krapine, traži ženu ili muškarca za povremeno druženje.

više profila...

Bračni par traži djevojku...

Bračni par traži djevojku...

...za zabavu u troje. Supruga je bi-znatiželjna i željeli bismo joj ostvariti fantaziju. Bitno je samo da je djevojka čista, otvorena i spremna za igru.

više profila...